Előző termék
Waltraud Angele, Gugetzer, Gabriele Marmelád
Waltraud Angele, Gugetzer, Gabriele Marmelád
2 088 Ft-tól
Következő termék
Kalas Györgyi Magyar tengeri gasztrokönyv
Kalas Györgyi Magyar tengeri gasztrokönyv
2 513 Ft-tól
Cser Dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése nyomtatvány 1 kép

Cser Dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

4 176 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő
Gyártói cikkszám: 9789632785714
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Cser Dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése nyomtatvány árgrafikon

Árfigyelés